Turnering 2021

-----------------------------------   Regler for voksne turneringshold -------------------------------------------

Hold og Holdtilmelding:

Ønsker nogen at have et hold (JTU, DGI ...) er der derfor her et par retningslinier:

Under EVENT er der oprettet tilmelding, som skal betales inden du/I tilmelder holdet.

For et 4 personers hold (som typisk veteran, JTU seniorherrer, mm) koster det 600 Kr/hold

For et 2 personers hold (JTU og DGI) koster det 300 Kr/hold

For et 2 personers hold (DTF) koster det 150 Kr/hold (billigere tilmelding for klubben).

Skriv til turneringsudvalg@sltk.dk , hvis du har et specialtilfælde, som ikke passer ind.

Det er op til holdkaptajnen at få betalinger fra de spillere, der spiller på holdet

Spilletider for holdkampe:

Klubben booker IKKE til kampe mandag-torsdag i tidsrummet 17.00 - 20.00 (Her skal du selv booke)

Derudover kan baner bookes ved henvendelse til turneringsudvalg@sltk.dk - gør det nu i god tid! Eller kan det måske ikke lade sig gøre. Er banerne booket, så må dit hold finde en anden tid.

Spilletilskud:

Refusion af udlæg til mad og drikke og udleverer bolde.

Refusion af udlæg sker i de sidste 2 uger i september efter afsluttet holdkampsæson. Og udlæg til mad refunderes kun såfremt at man har spillet alle holdkampe og at SLTK ikke er udeblevet fra nogen kampe.

Boldene udleveret og brugt i holdkampene kan holdene beholde. Tilsvarende med overskydende mad og drikke.

Al kørsel er som de mange foregående år på egen regning. Så del lidt på skift indbyrdes på holdet.