Danmarks smukkeste tennisklub

Skanderborg tennisklub ligger i rolige og hyggelige omgivelser i Dyrehaven. Der var ca. 330 medlemmer i 2021 i klubben, fordelt i mange aldersgrupper og niveauer, så der er tennis for hele familien. Skanderborg tennisklub er repræsenteret med flere senior- og veteranhold, der spiller kampe overalt i Jylland.

Vi arrangerer individuelle turneringer og sommerskole for både børn, juniorer og seniorer.

Klubben tilbyder tennistræning for alle aldersniveauer og har fokus på både tennisspillet samt det sociale. Glæde, engagement og turneringsaktivitet i et positivt miljø med bred aldersfordeling. Klubben er samlingspunkt og et stærkt fællesskab, hvor mange tager ansvar.

Klubben har baner på to forskellige lokationer i Skanderborg.

- Dyrehaven 8 (5 baner)
- Fælledlunden 4 8660 Skanderborg (2 baner) beliggende i Højvangen ved tennishallen.