Skanderborg Vand er ved at forny vandrørene i Dyrehaven. Det vil betyder desværre at vi bliver nødt til at lukke for vandet i kortere perioder i den kommende tid. På nuværende tidspunkt ved vi at det er nødvendigt at lukke for vandet på følgende tidspunkter:
Mandag den 28.9, kl. 7.30-10
Tirsdag den 29.9, kl. 7.30-15
Herefter kan der forventes korte lukninger af vandet i den kommende tid til vi har afsluttet projektet – vi forventer at være færdige i Dyrehaven i slutningen af oktober.

Fede aktiviteter i klubbenAktivitetskalender

For ikke-medlemmer, køb enkelttimer hos wannasport

Følg os

Boldmaskinen: Krav før du bruger boldmaskinen