Betaling af kontingent

Efter at du har logget dig på din profil på www.sltk.dk, kan du gå til betaling.

Du betaler ved at klikke på BANEBOOKING => BETAL HER

OBS! Ønsker du at benytte et af familiekontingenterne, skal du sikre dig, at du har oprettet profiler på alle, der skal med i familiekontingentet.

1. Betaling af kontingentet foregår ved, at du klikker på BANEBOOKING i toppen af siden

2. Klik øverst til højre på ’Betal her’ og se en oversigt over de medlemskontingenter, klubben tilbyder.

3. Herefter klikker du på prisen på det valgte kontingent, og er nu klar til betaling.

4. Hvis du ønsker at læse klubbens betingelser igennem inden du betaler, skal du klikke på betingelser under Betal.

5. Du bliver nu ledt gennem betalingen af systemet. Det er muligt at betale med Dankort/Visa-Dankort eller eDankort.

6. Efter betalingen er afsluttet, modtager du en mail på den mailadresse, du har opgivet i din profil. Mailen er en bekræftelse på, at du har betalt og er medlem af SLTK.

7. Herefter kan du begynde at booke baner eller tilmelde dig nogle af de tilbud, der er under EVENT og HOLDTILMELDING i topmenuen