Sponsoraftaler sæson 2018

Skanderborg Lawn Tennis Klub har indgået en sponsoraftale med ZITCOM, de stiller hosting/e-mail gratis til rådighed for klubben.

Indkøbaftale

Skanderborg Lawn Tennis Klub har indgået en indkøbaftale med INSPORT. Klubbens medlemmer får 20% på køb i butikken (Gælder ikke nedsatte produkter).

Sponsor

Uanset om du er selvstændig erhvervsdrivende eller medarbejder, har du mulighed for at promovere din virksomhed og samtidig støtte Skanderborg tennisklub. Du kan give en eller flere medarbejdere gratis medlemsskab af klubben og dermed fremme trivsel og sundhed i din virksomhed. Er du medarbejder kan du vise chefen dette tilbud, der forhåbentlig kan komme dig selv tilgode :o)

Hvem er Skanderborg tennisklub?

Skanderborg tennisklub ligger i rolige og hyggelige omgivelser i Dyrehaven. Der er ca. 240 medlemmer i klubben, fordelt i mange aldersgrupper og niveauer, så der er tennis for hele familien. Skanderborg tennisklub er repræsenteret med herrerække i 2. division, samt flere senior- og veteranhold, der spiller kampe overalt i Jylland. Vi arrangerer individuelle turneringer og sommerskole for både børn, juniorer og seniorer.

Tennis for alle niveauer og aldre

Klubben tilbyder tennistræning for alle aldersniveauer og har fokus på både tennisspillet samt det sociale. Glæde, engagement og turneringsaktivitet i et positivt miljø med bred aldersfordeling. Klubben er samlingspunkt og et stærkt fællesskab, hvor mange tager ansvar.

Få stor reklameværdi – også på hjemmesiden

Via http://www.sltk.dk/ kan der søges information, se nyheder, billeder og bookes baner, hvilket medfører en høj besøgsfrekvens på siden af både medlemmer samt andre tennisinteresserede. Siden er p.t. under ombygning af en professionel webdesigner.

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?

Skanderborg tennisklub vil gerne hjælpe din virksomhed med at blive mere synlig på selve anlægget, til arrangementer i og udenfor klubben, samt tilbyde vores medlemmer at drage fordel af din virksomhed eller dennes produkter. Som sponsor for klubben støtter du tennissporten og giver samtidig omgivelserne et klart signal om din virksomheds sunde profil. Kunne du tænke dig at lave et arrangement for din virksomhed inde eller udendørs, kan dette også være en mulighed. Har du en god idé til, hvordan du kunne tænke dig at samarbejde med Skanderborg tennisklub, så tøv ikke med at kontakte os.

Sponsorpakker

Kontakt: