Forretningsbetingelser for SKANDERBORG LAWN TENNIS KLUB´s website www.sltk.klubmodul.dk

Generelle oplysninger om klubben:

Klubbens juridiske navn: SKANDERBORG LAWN TENNIS KLUB

Selskabsform: Forening

CVR-nummer:  30 82 37 10

Adresse:

SKANDERBORG LAWN TENNIS KLUB

Dyrehaven 8
8660 Skanderborg
Formand: Karen Domino

Officiel e-mailadresse: formand@sltk.dk
Officiel web-adresse: http://www.sltk.dk

Kontingent/Abonnemtsvilkår

For at blive medlem af Skanderborg Lawn Tennis Klub, skal du tilmelde dig og betale kontingent via
Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Skanderborg Lawn Tennis Klub og Nets.

Skanderborg Lawn Tennis Klub benytter Quickpay, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

Passivt medlemsskab giver IKKE ret til at spille på tennisbanerne - eller evt. rabatter i hallen for SLTK medlemmer.
Passivt medlemsskab giver INGEN stemmeret til generalforsamling.

På www.sltk.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:

• Dankort
  • Visa/Dankort
  • eDankort

Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort. Læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

Alle priserne er i danske kroner og er ikke tillagt moms, da vi er en forening

Når du via dit dankort køber et af følgende produkter:

• Kontingent til klubben
  • Tilmelding til hold(eller flere hold)
  •  Event (eller flere event)

sker det som en forudbetaling for den periode, der er angivet ved købet.

SKANDERBORG LAWN TENNIS KLUB kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr.  pr. transaktion for 50.- og under.

Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder.

Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb

FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold eller venteliste.

PERSONOPLYSNINGER

Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos SKANDERBORG LAWN TENNIS KLUB samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.

Som registreret bruger hos SKANDERBORG LAWN TENNIS KLUB har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med bruger. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.
Brugernavn og adgangskode

Brugere, der ønsker at tilmelde sig hold hos SKANDERBORG LAWN TENNIS KLUB, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er brugerens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

NYHEDSBREVE

Nyhedsbreve sendes via e-mail til den e-mailadresse, brugeren har oplyst. Brugeren kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.

TEKNISKE KRAV TIL KUNDENS COMPUTERUDSTYR

Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i alle de mest udbredte browsere (Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER

De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden

FORBEHOLD

SKANDERBORG LAWN TENNIS KLUB tager forbehold for tryk- og prisfejl.

SKANDERBORG LAWN TENNIS KLUB er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE

SKANDERBORG LAWN TENNIS KLUB og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af www.sltk.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,

- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.

- at www.sltk.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

SKANDERBORG LAWN TENNIS KLUB og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af SKANDERBORG LAWN TENNIS KLUBs ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for SKANDERBORG LAWN TENNIS KLUB. SKANDERBORG LAWN TENNIS KLUB påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af SKANDERBORG LAWN TENNIS KLUBs ydelser påwww.sltk.dk