(003) Indendørs U12 mandag
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
Indendørs for U12 nye, letøvede og øvede mandag 17.00 - 18.00 Niveau: nye, letøvede og øvede (ikke turn. spillere) Alder: 10-11 år Spørgsmål?: Henvendelse til Jan Christoffer: traeningsudvalg@sltk.dk Pris for deltagelse i denne faste time i vinter: 650 kr Maks antal deltagere: 6 Man skal være medlem af klubben for at få træning, da prisen for træningen indeholder et større tilskud. Træningen starter mandag d. 23. september 2019. Indendørs afslutning onsdag d. 1. april 2020 OBS!! Der er ikke træning i følgende uger (men måske ungdoms-fælles-arrangement): Uge 42 (Efterårsferien) Uge 52 (Juleferien) Uge 7 (Vinterferien)
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 2 pladser

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 2 på venteliste til HOLD Indendørs U12 mandag ( 003 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 48 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 96 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 1 gange.

Pengene refunderes ikke.