afrydningshold Champagnebrunch

Kære medlemmer

Så er det igen muligt at deltage som frivillig til SLTK''''''''''''''''s Champagnebrunch under SMUK FEST. Vi har ca. 300 gæster om dagen, så der er gang i den.

Afholdelse af Champagnebrunsch er en måde, vi gennem flere år har tjent penge ind til nye investeringer i tennisklubben. Bl.a. har vi tjent ind nyt tag, padeltennisbane, renovering af baner og renovering af helårsbane i samarbejde med Skanderborg Park.

Man kan melde sig en eller flere dage. Husk at skrive i kommentarfeltet hvilke dage du ikke kan deltage. Holdet samles af tovholderen til formøde og nærmere planlægning af arbejdet.

Du får mulighed for at være en del af en lystigt samarbejde, hvor vi løfter i flok og hjælper til hvor der er brug for det, så det hele glider lettere.

Håber du har tid til at yde en indsats.

På forhånd tak

Champagnebrunchudvalget

Susanne Kjellerup og Karen Domino

01.07.2022