Tennis rejse i oktober evt. november

Kære alle seniorer

Inspireret af Åbenrå tennisklub vil vi i motionsudvalget høre om, der er interesse for, at vi arrangerer en tennistur eksempelvis til Kreta. Der er andre muligheder. La Palma, Fuerteventura og Gran Canaria. Vælges en af disse destinationer bliver det i november. Konceptet og pris vil være nogenlunde som vedhæftede PDF fil.

Man kan invitere sin samlever med, selvom denne ikke spiller tennis.

Tidspunkt en uge i oktober eller november måned.

For at få en fornemmelse om der er interesse for en fællestur i SLTK regi, opretter vi et event, hvor man kan skrive sig på hvis man er interesseret. Formålet er ene og alene at stikke en finger i jorden, da vi gerne skal være over 20 deltagere for at få en god pris.

På Motionsudvalgets vegne

Karen Domino

/cms/../cms/Clubsltk/ClubImages/Tennisferie.pdf
15.08.2021