Holdtilmelding Senior 4 personer

Hold og Holdtilmelding:

Ønsker nogen at have et hold (JTU, DGI ...) er der derfor her et par retningslinier:

Under EVENT er der oprettet tilmelding, som skal betales inden du/I tilmelder holdet.

For et 4 personers hold (som typisk veteran, JTU seniorherrer, mm) koster det 600 Kr/hold

Skriv til turneringsudvalg@sltk.dk, hvis du mener du har et specialtilfælde, som ikke passer ind.

Du tilmelder selv holdet og betaler evt. udlæg for tilmelding. Refunderes ved at sende udlæg til kasserer@sltk.dk

Spilletider for holdkampe:

Klubben booker IKKE til kampe mandag-torsdag i tidsrummet 17.00 - 20.00

(Her skal du selv booke)

Derudover kan baner bookes af klubben ved henvendelse til turneringsudvalg@sltk.dk - gør det nu i god tid!
Ellers kan det måske ikke lade sig gøre. Er banerne booket, så må du finde en anden tid.

Spilletilskud:

Refusion af udlæg til mad og drikke, udleverer gratis bolde, samt betaler holdtilmeldingen.

Refusion af udlæg sker i de sidste 2 uger i september efter afsluttet holdkampsæson.

Og udlæg til mad refunderes kun såfremt, at holdet har spillet alle holdkampe - dvs. at SLTK-holdet ikke er udeblevet fra nogen kampe (da dette medfører bøder til klubben)

Boldene udleveret og brugt i holdkampene kan holdene beholde. Tilsvarende med overskydende mad og drikke.

Der må kun spiller medlemmer af klubben på holdene!

Til et 4-personers hold udleveres 4 rør (a 4 bolde) til en hjemmeholdkamp (medmindre andet er krævet i reglerne).

Der refunderes mad og drikke pr. holdkamp (4 personers) for op til 300 kr/kamp.

Det er op til holdkaptajnen at få betalinger fra de spillere, der spiller på holdet

10.05.2021
30.03.2021 kl. 08.00 - 12.09.2021 kl. 23.00