Holdtilmelding DTF-CUP 2 personer

Hold og Holdtilmelding:

Under EVENT er der oprettet tilmelding, som skal betales inden du/I tilmelder holdet.

For et 2 personers hold (DTF) koster det 150 Kr/hold

Skriv til turneringsudvalg@sltk.dk, hvis du mener du har et specialtilfælde, som ikke passer ind.

Det er op til holdkaptajnen at få betalinger fra de spillere, der spiller på holdet

Du tilmelder selv holdet og betaler evt. udlæg for tilmelding. Refunderes ved at sende udlæg til kasserer@sltk.dk

Spilletider for holdkampe:

Klubben booker IKKE til kampe mandag-torsdag i tidsrummet 17.00 - 20.00

(Her skal du selv booke)

Baner kan derudover bookes af klubben ved henvendelse til turneringsudvalg@sltk.dk - gør det nu i god tid!

Ellers kan det måske ikke lade sig gøre. Er banerne booket, så må du finde en anden tid.

Spilletilskud:

Refusion af udlæg til mad og drikke, udleverer gratis bolde, samt betaler holdtilmeldingen.

Refusion af udlæg sker i de sidste 2 uger i september efter afsluttet holdkampsæson.

Og udlæg til mad refunderes kun såfremt, at holdet har spillet alle holdkampe og at SLTK-holdet ikke er udeblevet fra nogen kampe (da dette medfører bøder til klubben)

Boldene udleveret og brugt i holdkampene kan holdene beholde. Tilsvarende med overskydende mad og drikke.

Der må kun spiller medlemmer af klubben på holdene!

Til et 2-personers hold udleveres 2 rør (a 4 bolde) til en hjemmeholdkamp (medmindre andet er krævet i reglerne).

Der refunderes mad og drikke pr. holdkamp (2 personers) for op til 150 kr/kamp.

10.05.2021
01.04.2021 kl. 08.00 - 10.05.2021 kl. 23.00