Træning for kvinder - øvede og letøvede

Kære alle kvindelige tennisspillere i SLTK og i JTU regi

Vi inviterer hermed til en inspirerende træning med vores dygtige tenniscoach Jan Hofmann Larsen og træner Shaiq Ghorwall. Der er tale om intensiv træning, med en træner til 4 spillere og forskellige træningsstationer i løbet af de to timer. Der vil være mulighed for grundtræning af forhånd og baghånd og kamptræning med fokus på baneoverblik og fokus på bolden. Vi kan garantere at det vil give sved på panden.

Der er lidt servering i pausen.

Eventet oprettes efter "først til mølle princippet". I samarbejde med JTU og nærliggende klubber deltager vi i et , der har fokus på optimering af muligheder for de kvindelige medlemmer.netværk

Tilmelding sker via www.sltk.dk (Event). Hvis man ikke er medlem af SLTK, skal man først oprette en profil, udfylde skemaet og acceptere. Det indebærer ikke et medlemskab.

I SLTK har Sys Møller sagt ja til at være tovholder for arrangementer for kvinder på tværs af klubber i netværket. JTU yder et tilskud til arrangementerne.

Har I spørgsmål, kan I kontakte Sys på mail: sysmoller@hotmail.com eller på telefon 29925513.

Der sendes mail ud til de nærliggende klubber om arrangementet.

Der serveres kaffe/the/vand/frugt og brød efter træning.

Bedste tennishilsner Karen og Sys

17.04.2021