Hjælpetræner kursus

I samarbejde med uddannelseskonsulent Kitte Kry Bøttcher ansat i "TennisDanmark - Uddannelse" opretter vi følgende kurser:

• Hjælpetræner kursus lørdag den 24.4 kl. 9.00-16.00

Kurset afholdes i Dyrehaven 8, 8660 Skanderborg.

Fortæring er inklusive.

I tilfælde af regnvejr forsøger vi at reservere hallen i Skanderborg som "back up" til arrangementet.

De deltagende klubber deler udgiften til kurset efter antal deltagere. I tilfælde af manglende tilslutning må vi i fællesskab gøre en ekstra indsats for at skaffe deltagere eller i værste tilfælde aflyse. Indbetalte penge refunderes.

Deltagere der ikke er medlem af SLTK skal gå på vores hjemmeside og oprette en profil og afslutte med at acceptere at deres navn kommer frem på deltagerlisten. Når man er oprettet, kan man tilmelde sig under eventet på hjemmesiden.

Hvis det giver problemer at blive oprettet, så send oplysninger om deltagers fulde navn, mail og telefonnummer og klub til mig, så laver vi en deltagerliste på anden vis.

I samarbejde med Kitty Kry Bøttcher vil jeg sørge for, at de tilmeldte får nærmere info.

Venlig hilsen Karen Domino

18.04.2021
24.04.2021 kl. 09.00 - 24.04.2021 kl. 16.00
Dyrehaven 8