Træning for kvinder - øvede
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Kære alle kvindelige tennisspillere i JTU regi

Vi inviterer hermed til en inspirerende træning med vores dygtige tenniscoach Jan Hofmann Larsen og træner Shaiq Ghorwal.Grundet coronarestriktioner er arrangementet flyttet udenørs til Dyrehaven. I tilfælde af regn på dagen beslutter vi om arrangementet skal flyttes endnu en gang eller aflyses.

Eventet oprettes efter "først til mølle princippet". I samarbejde med JTU og nærliggende klubber deltager vi i et netværk, der har fokus på optimering af muligheder for de kvindelige medlemmer.

Tilmelding sker via www.sltk.dk (Event). Hvis man ikke er medlem af SLTK, skal man først oprette en profil, udfylde skemaet og acceptere. Det indebærer ikke et medlemskab.

I SLTK har Sys Møller sagt ja til at være tovholder for arrangementer for kvinder på tværs af klubber i netværket. JTU yder et tilskud til arrangementerne.

Har I spørgsmål, kan I kontakte Sys på mail: sysmoller@hotmail.com eller på telefon 29925513.

Der sendes mail ud til de nærliggende klubber om arrangementet.

Der serveres kaffe/the/vand/frugt og brød efter træning.

Bedste tennishilsner Karen og Sys

15.04.2021